Ναταλία Πετρίτη

Η Marisa Abela πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να ενσαρκώσει την Amy Winehouse στο επικείμενο biopic της, το οποίο και θα τιτλοφορείται Back to Black.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η βρετανίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στο HBO drama, Industry, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson και σενάριο του Matt Greenhalgh, το επικείμενο biopic φαίνεται πως έχει την έγκριση του πατέρα της Winehouse, Mitch Winehouse, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της κληρονομιάς της από το 2011, όταν και η ίδια έφυγε από τη ζωή. Ο Mitch Winehouse είχε πρόσφατα διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν τη Lady Gaga να ενσαρκώνει τον ρόλο της κόρης του στη μεγάλη οθόνη.

Το Back to Black δεν είναι το μόνο project σχετικά με την εκλιπούσα τραγουδίστρια που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα, μιας, που τον προηγούμενο Σεπτέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι ετοιμάζεται ακόμη ένα biopic, βασισμένο στο βιβλίο της Daphne Barak, Saving Amy. Η οικογένεια ωστόσο της Winehouse απέρριψε το project ως μια απόπειρα απεικόνισης της ζωής της κόρης τους με την οποία διαφωνούσαν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured