Ναταλία Πετρίτη

To video του single τους με τίτλο “ANNIVERSARY” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Duran Duran, από τον νέο τους δίσκο FUTURE PAST.

Το θρυλικό pop συγκρότημα, που θα κυκλοφορήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά στις 22 Οκτωβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα ένα video σκηνοθετημένο από την Alison Jackson, στο οποίο ερμηνεύει το κομμάτι “ANNIVERSARY” ανάμεσα στους νεότερους εαυτούς του αλλά και σε μια σειρά από σωσίες των Elton John, Madonna, Stormzy, Brad Pitt, Daniel Craig και πολλών άλλων.

Το video γυρίστηκε σε τρεις ημέρες στο Κάστρο του Belvoir στο Leicestershire, το οποίο χρονολογείται από τον 11ο αιώνα, και σε αυτό παρακολουθούμε ένα ηδονιστικό weekend του συγκροτήματος, που κάνει pool parties, living room shows στο κάστρο και γενικά παρτάρει τόσο σκληρά, που μέχρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ λιποθυμά από την κραιπάλη.

Για τον μπασίστα και ιδρυτικό μέλος των Duran Duran, John Taylor, το “ANNIVERSARY” είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι λόγω της επετείου 40 ετών από τη δημιουργία του συγκροτήματος. «Έχοντας παίξει και δουλέψει μαζί για τόσο πολύ, εκτιμούμε βαθιά το ότι είμαστε ακόμη μαζί, κάτι που σίγουρα δεν είχαμε σκεφτεί πριν από 40 χρόνια. Ήταν επίσης πολύ διασκεδαστικό να φτιάξουμε ένα κομμάτι στο οποίο υπάρχουν hints από παλιότερα hits των Duran Duran, είναι σαν πασχαλινά αυγά που περιμένουν τους fans μας να τα βρουν» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου.

Οι Duran Duran έχουν συνεργαστεί στον τελευταίο τους δίσκο μαζί με τους Giorgio Moroder, Tove Lo, Ivorian Doll, Erol Alkan και τον Graham Coxon των Blur.

Δείτε εδώ το ηδονιστικό video του “ANNIVERSARY”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured