Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή της Britney Spears ανακοίνωσε το Netflix, το οποίο θα εστιάζει στην κηδεμονία της από τον πατέρα της Jamie Spears.

Η πλατφόρμα streaming μοιράστηκε ένα preview 18 δευτερολέπτων από το project της Erin Lee Carr στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ σήμερα πρόκειται να κυκλοφορήσει ολόκληρο το trailer.

«Το ακόλουθο ηχητικό είναι ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή ενός δικηγόρου της Britney Spears από τις 21 Ιανουαρίου του 2009 στις 12.29 το βράδυ. Στο μήνυμα ακούγεται η Spears η οποία ζητά νομικές συμβουλές ώστε να απαλλαγεί από την κηδεμονία» αναφέρει το teaser.

Το Britney vs Spears βρισκόταν στην διαδικασία της παραγωγής εδώ και έναν χρόνο σχεδόν, και θα επακολουθήσει το Framing Britney Spears του Hulu’s 2021 doc Framing Britney Spears. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο πατέρας της Britney Spears υπέγραψε αίτημα απόσυρσης από την 13χρονη κηδεμονία της κόρης του. Ήταν υπεύθυνος για αυτήν από το 2008 και αναγκάστηκε σε αυτήν την κίνηση μετά τις διαστάσεις που απέκτησε η οnline και όχι μόνο καμπάνια με τίτλο #FreeBritney.

Η Britney Spears μετά το τέλος της κηδεμονίας αρραβωνιάστηκε αμέσως τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Sam Asghari.

Δείτε το teaser:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured