news.team

Είναι μία από τις πλέον συζητημένες νέες σταρ η Cardi B και σίγουρα η πιο αναγνωρίσιμη από τις καινούριες αφίξεις στην αμερικάνικη σόου μπιζ των καιρών μας. 

To 2018 ήταν οπωσδήποτε η χρονιά της, μιας και το επίσημο ντεμπούτο της Invasion Of Privacy σήκωσε πολύ ντόρο (δείτε τι έγραψε σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), καθιερώνοντάς τη ως ηγετική φυσιογνωμία στο θηλυκό χιπ χοπ των καιρών μας (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #5, Αυστραλία #5, Γαλλία #113, Καναδάς #1, Γερμανία #39).

Πολλοί ωστόσο είναι περίεργοι για το αν η συνέχεια θα μπορέσει να κρατήσει αυτόν τον πήχη. Και είναι αλήθεια ότι η Cardi B μάλλον την πηγαίνει λάου-λάου, προτιμώντας τις συμμετοχές σε δίσκους άλλων συναδέλφων, από τη δημοσιοποίηση νέου, ολόδικού της υλικού.

Να όμως τώρα που έχουμε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Press": όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, η Cardi B φαίνεται να κάνει μια σούμα των μέχρι τώρα επαφών της με τον Τύπο -και ακούγεται μάλλον μπουχτισμένη. 

Περαιτέρω επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν για την ώρα, όλα δείχνουν πάντως ότι με το "Press" και το προγενέστερο "Money" έχουμε τα πρώτα βήματα προς τον διάδοχο του Invasion Of Privacy

{youtube}-IdnRv04IZc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured