φωτογραφία: Cara Robbins
 
Αν και υπάρχει στη δισκογραφία εδώ και 15 χρόνια, η Marissa Nadler χρειάστηκε το hype του εναλλακτικού Τύπου για να φανεί προς τα έξω, το οποίο την αγκάλιασε το 2014 για το July (Η.Π.Α. #214), το πρώτο της δηλαδή άλμπουμ για λογαριασμό της Sacred Bones Records (δείτε τι είχε γράψει τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ). Ήταν δε και ο δίσκος που την έφερε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, για μια συναυλία στο Six d.o.g.s. (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο ανταποκριτής μας Μάνος Μπούρας, πατώντας εδώ).

Με τον τελευταίο της δίσκο For My Crimes να κυκλοφορεί μέσα στο 2018, κανείς δεν περίμενε νέα της σύντομα. Όμως η 37χρονη τραγουδοποιός από την Washington D.C. επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο για μια ευρεία συνεργασία-έκπληξη με τον Stephen Brodsky των ...metalcore συγκροτημάτων Mutoid Man και Cave In!

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "For The Sun": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "For The Sun" προλογίζει ένα νέο, κοινό άλμπουμ ονόματι Droneflower, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sacred Bones στις 26 Απριλίου.

Οι δυο συνεργάτες, μάλιστα, αποκάλυψαν ότι θα περιέχει και μια διασκευή σε Guns N' Roses, στο τραγούδι τους "Estranged"!

{youtube}zhUSJMp5y8Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured