Καταπιανόταν με διάφορα τον τελευταίο καιρό ο Mac DeMarco, αλλά τίποτα τελικά δεν προμήνυε τη δική του επιστροφή στο προσκήνιο, για τη συνέχεια μετά το άλμπουμ του 2017 This Old Dog (Καναδάς #27, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #21), που μας έδωσε την ευκαιρία να τον δούμε live και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ως headliner της 2ης μέρας του Winter Plisskën Festival 2017 (δείτε τι έγραψε η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ).

Να όμως που έφτασε τελικά η ώρα της επιστροφής, την οποία σηματοδοτεί ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Nobody": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και ένα παράδοξο βιντεοκλίπ, όπου ο Καναδός τραγουδοποιός εμφανίζεται ως άνθρωπος-σαύρα, φορώντας ένα καουμπόικο στέτσον στο κεφάλι.

Το τελευταίο, βέβαια, δεν είναι τυχαίο: το "Nobody" προλογίζει έναν νέο δίσκο ονόματι Here Comes The Cowboy, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Captured Tracks στις 10 Μαΐου.

«Η λέξη καουμπόι μου είναι πολύ αγαπητή», εξηγεί ο DeMarco, «τη χρησιμοποιώ συχνά για τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Εκεί όπου μεγάλωσα, υπήρχαν πολλοί που φορούσαν καουμπόικα καπέλα και έκαναν καουμπόικες δραστηριότητες. Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτούς».

{youtube}SD7BCqc1Juw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured