news.team

φωτογραφία: Edward Cooke

Μιλώντας ανοιχτά για θέματα που παραμένουν δύσκολα πίσω στο 2013, ο Hozier μετατράπηκε από άσημη φιγούρα σε νύχτες ανοιχτών μικροφώνων στο Δουβλίνο σε πλατινένιο σταρ, σημειώνοντας με το "Take Me To Church" μία από τις κολοσσιαίες επιτυχίες της τρέχουσας δεκαετίας (Ιρλανδία #2, Βρετανία #2, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #2, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ρωσία #6, αλλά και Ελλάδα #1).

Έκτοτε δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια, αλλά για το 2019 ο Ιρλανδός τραγουδοποιός ανασκουμπώνεται, δηλώνοντας έτοιμος για το κρίσιμο 2ο άλμπουμ. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Dinner & Diatribes", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Οι στίχοι αφορούν την προσπάθεια να δώσεις αξία στο συναίσθημα της ανακούφισης, όταν απομακρύνεσαι από καθετί βαρετό και ανυπόφορο», δήλωσε σχετικά ο Hozier. 

Το "Dinner & Diatribes" προλογίζει το νέο άλμπουμ Wasteland, Baby!, το οποίο κυκλοφορεί στις 1 Μαρτίου από τη Rubyworks, σε διεθνή διανομή Universal.

Ο Hozier θα το υποστηρίξει βέβαια με σχετική περιοδεία, που θα τον φέρει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Release Athens Festival 2019: θα παίξει την Κυριακή 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Εισιτήρια προπωλούνται, ακόμα όμως δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν.

{youtube}Iq5gesj6kmw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured