news.team

φωτογραφία: Tim Mosenfelder

«Παιδί» της urban μόδας των '00s, η ετικέτα Rag & Bone ξεκίνησε το 2002 στη Νέα Υόρκη και σύντομα απόκτησε θαυμαστές σε όλον τον πλανήτη, χάρη κυρίως στην ικανότητά της να εκμοντερνίζει το κλασικό βρετανικό ντύσιμο, τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Ανάμεσα στους θαυμαστές βρίσκεται και ο Thom Yorke, με τον οποίον οι ιθύνοντες της Rag & Bone έχουν συνεργαστεί συχνά μέσα στα χρόνια.

Τώρα, λοιπόν, ο ηγέτης των Radiohead ανταποκρίθηκε σε ένα ακόμα κάλεσμά τους. Και ανέλαβε το soundtrack για το νέο βίντεο με το οποίο η Rag & Bone θα λάνσαρε την κολεξιόν της για την επερχόμενη άνοιξη του 2019.

Όπως λοιπόν μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το εντυπωσιακό φιλμάκι διάρκειας 8,5 λεπτών που πήρε τον τίτλο Α Last Supper έρχεται επανδρωμένο με ένα φρέσκο remix στο "Pyramid" του Four Tet, το οποίο χρεώνεται στους Atoms For Peace -το supergroup δηλαδή που έστησε πίσω στο 2009 με τον Flea των Red Hot Chili Peppers, τον παραγωγό των Radiohead Nigel Godrich, τον Joey Waronker και τον Mauro Refosco των Forro Ιn Τhe Dark. Το σχήμα έβγαλε ένα άλμπουμ ονόματι Amok το 2013 (Βρετανία #5, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #11, Γαλλία #15, Καναδάς #4, Γερμανία #16, Ιαπωνία #9), μα διαλύθηκε πολύ γρήγορα μετά.

To "Pyramid" του Four Tet βρίσκεται στην αυθεντική του εκδοχή στο άλμπουμ του 2014 Pink (Βρετανία #74).

{youtube}KDFKFQGHIzc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured