Τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία των Cure στην Πλατεία Νερού (17 Ιουλίου) ανακοίνωσε το Ejekt, το οποίο φέτος θα γιορτάσει τα 15 του χρόνια στα εγχώρια φεστιβαλικά δρώμενα.

Και παρότι είναι ο Michael Kiwanuka αυτός που εσχάτως τράβηξε την προσοχή του περισσότερου κόσμου, χάρη στη ραδιοφωνική αποδοχή που βρήκε και στη χώρα μας το άλμπουμ του 2016 Love & Hate (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #170, Αυστραλία #35, Γαλλία #5, Γερμανία #6) ήταν η ανακοίνωση του  ερχομού των Khruangbin που αναστάτωσε τους πιο ενημερωμένους μουσικόφιλους.

Το τρίο από το Χιούστον του Τέξας θεωρείται από τα πιο «καυτά» ονόματα που ξεκίνησαν τη δράση τους κατά την τρέχουσα δεκαετία και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αφορμή τον περσινό του δίσκο Con Todo El Mundo.

Η παλιότερη ωστόσο γενιά των εναλλακτικών ακροατών πανηγύρισε και για την προσθήκη των Ride στο line-up, του βρετανικού δηλαδή γκρουπ που έγραψε κάποτε τη δική του ιστορία στον shoegaze ήχο με το Nowhere του 1990 (Βρετανία #11).

Τέλος, το ελληνικό όνομα της ημέρας θα είναι οι Steams, μια σχετικά νέα μπάντα, η οποία κινείται σε psych rock ρυθμούς. Μέσα στο 2018 παρουσίασαν το ντεμπούτο τους Wild Ferment.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση, τα VIP εισιτήρια έχουν εξαντληθεί -πλέον πωλούνται εισιτήρια μόνο για την Αρένα.

{youtube}KjQSSYOTXzk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured