Έχει βέβαια φανεί και σε άλλες περιστάσεις στο σινεμά ο James Hetfield, πάντα όμως ως ο ...εαυτός του. Τώρα, ωστόσο, κλήθηκε για πρώτη φορά να παίξει έναν ρόλο.

Υπαίτιος γι' αυτό, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Joe Berlinger (υποψήφιος για Όσκαρ πίσω στο 1996, για το ντοκιμαντέρ Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills), ο οποίος γνωρίζει καλά τον Hetfield από την πολύπλευρη μέσα στα χρόνια συνεργασία του με τους Metallica.

Φέτος, λοιπόν, ο Berlinger επέστρεψε με μια ταινία θρίλερ γύρω από τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy, που μεταξύ 1974-1978 σκότωσε 30 ανθρώπους σε 7 πολιτείες των Η.Π.Α. Το φιλμ έχει τίτλο Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile και έκανε πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο περίφημο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance.

Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer, όπου ο τραγουδιστής των Metallica ενσαρκώνει τον Bob Hayward. Έναν βετεράνο αστυνομικό από αυτούς που περιπολούν στους αυτοκινητόδρομους των Η.Π.Α., ο οποίος σταμάτησε για έλεγχο τον Bundy το 1979 στη Γιούτα και ήταν αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι τα εργαλεία διάρρηξης που βρήκε στο πορτ-μπαγκάζ του, έκρυβαν κάποια μεγαλύτερη ιστορία. Ως αποτέλεσμα, ο Bundy ομολόγησε τη δράση του και θανατώθηκε το 1989 στην ηλεκτρική καρέκλα, στα 42 του χρόνια.

«Ήμουν σίγουρος ότι ο James θα τα κατάφερνε μια χαρά», δήλωσε ο Berlinger, «τον ξέρω άλλωστε καλά, δεν αμφέβαλλα ότι θα μπορούσε να φέρει και σε έναν ρόλο την ίδια δύναμη και τον ίδιο μαγνητισμό που έχει και σαν τραγουδιστής».

{youtube}-lW6Z38HHJw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured