Εκμεταλλευόμενη το μεγάλο indie ρεύμα των '00s, η Florence Welch εδραίωσε τους Florence + The Machine ως σημαντική νέα παρουσία πίσω στο 2009 -όταν το ντεμπούτο Lungs κατέκτησε το #1 της Βρετανίας και το #14 των Η.Π.Α.- μετατρέποντάς τους σε σημαίνουσα mainstream δύναμη στα 10 χρόνια που κύλησαν έκτοτε.

Αυτό βέβαια είχε το τίμημά του ως προς το εναλλακτικό hype, όπως έδειξε και το περσινό High As Hope: ένα άλμπουμ που ενώ τα πήγε περίφημα εμπορικά (#2 σε Βρετανία, Η.Π.Α., Αυστραλία & Καναδά, #19 στη Γαλλία, #5 στη Γερμανία, #17 στην Ελλάδα) άφησε διχασμένη την κριτική (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), με αποτέλεσμα να μην κάνει αισθητή την παρουσία του στις «λίστες της χρονιάς».

Με δεδομένη αυτήν την παρουσία, πάντως, κανείς δεν περίμενε το σχήμα να γυρίσει σύντομα με φρέσκο υλικό. Πριν λίγες ωστόσο ώρες η Welch έδωσε στη δημοσιότητα 2 καινούρια τραγούδια ονόματι "Moderation" και "Haunted House", τα οποία μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify πατώντας εδώ.

«Το "Moderation" γράφτηκε στα ίδια sessions που έδωσαν και το High As Hope», εξήγησε η Welch μιλώντας στον Zane Lowe του ιντερνετικού ραδιοφώνου Beats 1 της Apple Music, «αλλά δεν ταίριαξε με τα υπόλοιπα και έτσι έμεινε εκτός. Το ρεφρέν το εμπνεύστηκα από μια παιδική μου ανάμνηση, όταν με μάλωσαν ενώ είχαμε πάει στην εκκλησία».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured