news.team

Το εναλλακτικό κοινό που τους αγκάλιασε πίσω στο 2000, όταν ντεμπούταραν με το Parachutes (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #51), ίσως να έχει πια «κρυώσει» με τους Coldplay, ωστόσο το βρετανικό γκρουπ παραμένει άνετα ανάμεσα στους σύγχρονους κυρίαρχους του παιχνιδιού στην ποπ/ροκ κατηγορία.

Τυπικά, οι Coldplay έχουν να βγάλουν νέο, ολοκληρωμένο δίσκο από το 2015. Όμως πότε με τον έναν, πότε με τον άλλον τρόπο, παραμένουν ενεργοί.

Τώρα, ας πούμε, επιστρέφουν στο προσκήνιο με μια πραγματικά χορταστική κυκλοφορία, ταμάμ για τους fans ενόψει εορτών.

Επισήμως, το φρέσκο Live In Buenos Aires είναι ένα διπλό άλμπουμ, ζωντανά ηχογραφημένο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής το τελευταίο βράδυ της 18μηνης παγκόσμιας περιοδείας τους Α Head Full Of Dreams (15 Νοεμβρίου 2017).

Ωστόσο, η ειδική έκδοση που φέρει το όνομα #theButterflypackage προσθέτει σε αυτό και 2 DVD.

Το ένα λέγεται Live Ιn São Paulo και περιέχει ολόκληρη τη συναυλία της 8ης Νοεμβρίου 2017 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας -στον σύνδεσμο παρακάτω, μάλιστα, μπορείτε να δείτε το απόσπασμα στο οποίο οι Coldplay παίζουν το "Viva La Vida".

Το άλλο DVD περιέχει το ντοκιμαντέρ του Mat Whitecross Coldplay: A Head Full Of Dreams, το οποίο καταγράφει όλη τη μέχρι σήμερα πορεία του γκρουπ, ξεκινώντας από την πρώτη κοινή πρόβα, σε ένα μικρό φοιτητικό δωμάτιο.

{youtube}-ZvsGmYKhcU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured