news.team

Μία από τις διακεκριμένες μπάντες στον post-metal πλανήτη που όρισε η δράση των Neurosis και των Isis είναι οι Rosetta από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, που χιουμοριστικά αποκαλούν τη μουσική την οποία παίζουν «metal για αστροναύτες».

Οι Rosetta είναι γνωστοί για τον ανεξάρτητο τρόπο με τον οποίον αρέσκονται να κινούνται στα μουσικά πράγματα: τους είδαμε να το κάνουν και το 2017 με το έως τώρα πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους Utopioid, αλλά και το 2016, όταν έβγαλαν τη συλλογή A Dead-Ender's Reunion ως μια δική τους έκδοση, γεμάτη με σπάνια στιγμιότυπα, b-sides και remixes από το 2003 ως το 2015, επιλεγμένα από τον Matt Weed. Αρχικά είχε μόνο ψηφιακή μορφή, την οποία διέθεσαν στο Bandcamp με το «πληρώνεις-όσο-θες» μοντέλο, στη συνέχεια όμως απόκτησε και φυσική υπόσταση, μέσω της digipack έκδοσης που επιμελήθηκε η δική μας Arcane Angels Records.

Τώρα, το A Dead-Ender's Reunion γίνεται βάση ενός box set, το οποίο παρουσιάζεται σε ένα στιβαρό, ξύλινο κουτί, σε μόλις 99 συλλεκτικά αντίτυπα. Θέλοντας μάλιστα να κρατήσει την όλη εμπειρία αυστηρά προσωπική, η μπάντα ξεκαθάρισε ότι κάθε αντίτυπο θα στέλνεται με τα δικά του, μοναδικά extras (φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές του σχήματος, με μορφή καρτ-ποστάλ).

Το πακέτο θα περιλαμβάνει 1 CD και 2 κασέτες. Η track list στο CD και στη μία κασέτα θα είναι ελαφρά διαφοροποιημένη συγκριτικά με την έκδοση της Arcane Angels, ενώ η δεύτερη κασέτα θα είναι γεμάτη από demo ηχογραφήσεις, οι οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε φυσικό format -ως τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο ψηφιακά, αποκλειστικά από τη σελίδα των Rosetta στο Bandcamp.

Τέλος, θα υπάρχει και booklet 4 σελίδων.

{youtube}lkUNFGJscJk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured