«Ας πούμε ότι τώρα πια η μουσική της μου αρέσει 25% λιγότερο».

Με αυτήν τη δήλωση διάλεξε να απαντήσει ο Donald Trump στην Taylor Swift για τα όσα πρόσφατα σχολίασε, επιτιθέμενη εναντίον της Marsha Blackburn, εκλεκτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη Γερουσία εκ μέρους της πολιτείας του Τενεσί -στην οποία ψηφίζει η Swift. Το είπε βέβαια τάχα μου ως αστείο στους δημοσιογράφους, δεν είναι όμως τυχαίο ότι διάλεξε κι εκείνος να το πει στο Τενεσί, ύστερα από εκδήλωση των Ρεπουμπλικάνων για έτερο υποψήφιο όνομα.

Η Taylor Swift, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της ποπ σήμερα στην υφήλιο, προχώρησε σε μια κίνηση ασυνήθιστη για τον χώρο της: έβγαλε μια ηχηρή δημόσια δήλωση αντίθεσης «προς τον συστημικό ρατσισμό που εξακολουθούμε να βλέπουμε σε αυτήν τη χώρα έναντι ανθρώπων διαφορετικού χρώματος», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι πιστεύει στον αγώνα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και αμφισεξουαλικών, ουσιαστικά στοχοποιώντας τη Blackburn ως πολιτικό που πρόκειται να σταθεί απέναντι σε όλα αυτά.

«Η Marsha Blackburn είναι μια φοβερή γυναίκα», αντέτεινε ο Trump, «είμαι σίγουρος ότι η Taylor Swift δεν ξέρει τίποτα γι' αυτήν».

Όπως πάντως κι αν το δούμε, η δύναμη της Taylor Swift στην κοινή γνώμη πρέπει να θεωρήθηκε πολύ υπολογίσιμη από τους επικοινωνιολόγους του Λευκού Οίκου, ώστε ο Trump να προβεί σε τόσο στοχευμένες δηλώσεις εναντίον της. Πηγές μάλιστα από το Τενεσί είπαν πως η δημοφιλία της αποτελεί νούμερο 1 κίνδυνο για την καμπάνια της Blackburn προς τη Γερουσία, αν και δεν έλειψαν οι συνομωσιολόγοι, που ήδη διακινούν σενάρια ότι τάχα μου πληρώνεται από άλλον υποψήφιο -και μάλιστα των Ρεπουμπλικάνων!

{youtube}e-ORhEE9VVg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured