Το φετινό καλοκαίρι είχε νέο δίσκο από τον Ray Davies και κάποια μισόλογα, που μερίδα του Τύπου εξέλαβε ως πρόθεση επανασύνδεσης των Kinks, 22 ολόκληρα χρόνια μετά τη διάλυσή τους (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Η προοπτική αυτή δεν θεωρείται πλέον πιθανή, ωστόσο ο βρετανικός θρύλος των Kinks καλά κρατεί. Κι αυτές τις ημέρες, μάλιστα, είχαμε και τη δημοσίευση ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού από το μακρινό 1968: λέγεται "Time Song" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Time Song" προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το 6ο άλμπουμ της μπάντας The Kinks Are Τhe Village Green Preservation Society Read (1968), δουλειά που εκτιμήθηκε από μερίδα της κριτικής και σήμερα θεωρείται σημείο αναφοράς, μα τότε απέτυχε παταγωδώς στα charts Βρετανίας και Αμερικής.

Το κομμάτι κόπηκε τότε στην τελική επιλογή και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1973, όταν οι Kinks το έπαιξαν live στο Theatre Royal του Λονδίνου, γιορτάζοντας την είσοδο της Βρετανίας στην ΕΟΚ. Τώρα, όμως, θα αποτελέσει τμήμα του bonus υλικού στην επετειακή επανέκδοση που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του The Kinks Are the Village Green Preservation Society Read. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Σχεδόν παράλληλα, μάλιστα, θα τρέξει και μια μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στους Kinks, στο Proud Central του Λονδίνου: θα ανοίξει για το κοινό στις 4 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

{youtube}jOBjwkaW-T0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured