news.team

Στην προηγούμενη δεκαετία, οι Gogol Bordello μπόρεσαν και αναδείχθηκαν σε μία από τις πιο εκρηκτικές και «διαφορετικές» μπάντες του εναλλακτικού στερεώματος, χάρη σε ένα ενεργητικό punk μπερδεμένο με folk αναφορές από την ανατολική Ευρώπη, αλλά και χάρη στις συναυλίες τους, όπου πρωταγωνιστούσε συνήθως ο θεόμουρλος κινητήριος μοχλός τους Eugene Hütz. Με τις όποιες ενστάσεις για το «μείγμα», τους είδαμε κι εμείς το 2014 στην Αθήνα (δείτε τι είχε γράψει τότε ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ). 

Η μπάντα υποχώρησε σε δημοτικότητα κατά την τρέχουσα δεκαετία, ωστόσο είναι ακόμα εδώ και μόλις πέρυσι τον Αύγουστο έβγαλε το 10ο της άλμπουμ Seekers And Finders.

Καθώς λοιπόν η σχετική περιοδεία συνεχίζεται και φέτος το καλοκαίρι, οι Gogol Bordello τόνωσαν το promo με ένα βιντεοκλίπ για το ομότιτλο τραγούδι "Seekers And Finders", το οποίο τους βρήκε σε μια συνεργασία-έκπληξη με τη Regina Spector: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Nate Pommer χρησιμοποιώντας υλικό από μια εμφάνιση του γκρουπ τον φετινό Μάρτη στο Fonda Theatre του Λος Άντζελες. Και, όπως δήλωσε, είναι γεμάτο αναφορές από τον κόσμο της Αλχημείας και της Ερμητικής Φιλοσοφίας. «Αν καταφέρετε και τις αποκρυπτογραφήσετε», δήλωσε, «τότε θα φτάσετε στην Υπέρτατη Αλήθεια».

{youtube}5Isw6DcgOQE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured