Για τη μερίδα εκείνη των εναλλακτικών ακροατών που ήρθαν κοντά στο πιο εξευγενισμένο χιπ χοπ των τελευταίων χρόνων, ο DJ Khaled εκπροσωπεί μια άσωτη και διόλου πολιτικά ορθή εποχή του είδους, γεμάτη χρυσές καδένες και μοντέλα με μπικίνι σε επιτηδευμένα σέξι πόζες.

Παρά ταύτα, το ευρύ κοινό έχει αναδείξει τον 42χρονο ράπερ, DJ και παραγωγό από τη Νέα Ορλεάνη σε σημαίνουσα περσόνα: το τελευταίο του άλμπουμ Grateful (2017) κατέκτησε με άνεση το #1 στα εθνικά charts των Η.Π.Α., μπήκε στο βρετανικό top-10 (#10) και τα πήγε καλά σε όλες τις βασικές μουσικές αγορές (Αυστραλία #7, Γαλλία #10, Καναδάς #2, Γερμανία #35).

Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Grateful ήταν το τραγούδι "I'm The One", όπου καλεσμένοι του DJ Khaled ήρθαν ο Justin Bieber, o Quavo των Migos, o Chance The Rapper και ο Lil Wayne. Το κομμάτι σάρωσε τόσο σε Αμερική, όσο και σε Βρετανία, κατακτώντας το νούμερο 1.

Τώρα, λοιπόν, οι 3 από τους 4 συμμετέχοντες (Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper) ξανασυνδράμουν τον DJ Khaled σε ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "No Brainer", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Colin Tilley της Boy In The Castle Productions.

Το "No Brainer" πήγε ήδη στο #4 της Βρετανίας και έρχεται να προλογίσει ένα καινούριο άλμπουμ εκ μέρους του DJ Khaled: έχει τον τίτλο Father Of Asahd και αναμένεται να βγει από τη We The Best σε διεθνή διανομή Epic στις 19 Οκτωβρίου.

{youtube}kxloC1MKTpg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured