Με το 3ο του άλμπουμ Testing, ο A$AP Rocky πιστοποίησε ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ράπερς της φουρνιάς των 20άρηδων που χαλάνε κόσμο τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας στο #4 των Η.Π.Α. και στο #50 της Βρετανίας.

Παρά ταύτα, βγάζει ενδιαφέροντα τραγούδια και εκτός αυτού του πλαισίου, είτε ως καλεσμένος άλλων καλλιτεχνών, είτε για διαφορετικά projects. Πρόσφατα, ας πούμε, συνάντησε στο Παρίσι τον Tyler The Creator, τον 27χρονο ράπερ από την Καλιφόρνια που οι φίλοι του χιπ χοπ θα θυμούνται ως ηγέτη των Odd Future και το ευρύτερο κοινό έμαθε πέρυσι, χάρη στο 4ο του άλμπουμ Flower Boy (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #9). Και μαζί έφτιαξαν ένα τραγούδι ονόματι "Potato Salad".

Το τραγούδι διαθέτει και επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Τώρα, το Pitchfork το ανακήρυξε ως καλύτερο βιντεοκλίπ για τον Ιούλιο, γράφοντας ότι συλλαμβάνει δύο από τους πιο χαρισματικούς ράπερς του σήμερα να το διασκεδάζουν.

Το "Potato Salad" περιλαμβάνεται στο DVD των A$AP Mob AWGE Vol. 3, την πιο πρόσφατη δηλαδή κατάθεση μιας σειράς σχετικών εκδόσεων. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει ένα φιλμ μικρού μήκους διάρκειας 48 λεπτών, μέρος του οποίου είναι και το εν λόγω βιντεοκλίπ.

{youtube}iu7wJwbLkpo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured