news.team

Δύο περίπου χρόνια έχουν να φανούν οι James, απ' όταν παραλίγο να κερδίσουν την Adele και να πιάσουν αυτοί το βρετανικό νούμερο 1 με το άλμπουμ Girl At The End Of The World (έμεινε τελικά στο #2).

Το ιδιαιτέρως αγαπητό στην Ελλάδα συγκρότημα ετοιμάζει τώρα την επιστροφή του και, στα πλαίσια αυτά, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Hank", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ βρίσκει τους James να παίζουν το "Hank" live στο Victoria Theatre του Halifax (Αγγλία). Η στούντιο εκδοχή του τραγουδιού θα συμπεριληφθεί στο επικείμενο άλμπουμ Living Ιn Extraordinary Times, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου από τη BMG.

Πρόκειται για ένα πολιτικοποιημένο κομμάτι, στο οποίο ο Tim Booth και οι συνοδοιπόροι του μνημονεύουν την κίνηση Black Lives Matter και τους πρόσφατους, πολύνεκρους θανάτους από όπλα στα αμερικάνικα σχολεία, κάνοντας επίσης λόγο για «λευκούς φασίστες στον Λευκό Οίκο».

«Ξέραμε ότι θα μπαίναμε ξανά στο στούντιο μόλις η Λέστερ πήρε το πρωτάθλημα, για να ακολουθήσει το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις Η.Π.Α.», δήλωσε ο Tim Booth σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα τους δουλειά.

{youtube}Iq5OwpDHydQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured