φωτογραφία: Cole Burston

40 χρονών σήμερα, ο Tauheed Epps από το College Park της Τζόρτζια ρίχνει μια δεκαετία περίπου στον Kendrick Lamar και ακόμα περισσότερα χρόνια στα πιτσιρίκια που γίνονται τα νέα trap είδωλα πέρα από τον Ατλαντικό. Παρά ταύτα, είναι ειδικά τα τελευταία που στέκονται προσοχή όταν ακούνε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο 2 Chainz, με το οποίο κι έγινε γνωστός.

Αν και έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από το τελευταίο του άλμπουμ Pretty Girls Like Trap Music (δείτε τι είχε γράψει σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), το οποίο τον έστειλε στο #2 των Η.Π.Α. και στο #88 της Βρετανίας, ο 2 Chainz έχει ήδη νέα σχέδια. Και τα προλογίζει με ένα καινούριο single ονόματι "Bigger Than You", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης.

Το "Bigger Than You" τον βρίσκει σε συνεργασία κορυφής, καθώς δίπλα του ραπάρουν ως καλεσμένοι ο Drake με τον Quavo των Migos. Το τραγούδι προέρχεται από ένα καινούριο άλμπουμ με τίτλο Rap Οr Go Τo Τhe League, για το οποίο ξέρουμε μόνο ότι θα βγει μέσα στο 2018, από τη Def Jam.

{youtube}WN1i_c-5oVs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured