Όσοι αγαπούν το πιο μετριοπαθές, εναλλακτικό και κοσμοπολίτικο χιπ χοπ βλέπουν με μεγάλη έχθρα την άνοδο του DJ Khaled, ο οποίος προκαλεί την αισθητική τους πρεσβεύοντας τους κώδικες του παλιότερου χιπ χοπ -με τις χρυσές αλυσίδες και τα κορίτσια στα μαγιό τους.

Ωστόσο ο κατά κόσμον Khaled Khaled, που γεννήθηκε πριν 42 χρόνια στη Νέα Ορλέανη από Παλαιστίνιους γονείς, αποτελεί σαρωτικό φαινόμενο για την αμερικάνικη χιπ χοπ αγορά και όχι μόνο: το περσινό του άλμπουμ Grateful του χάρισε ένα δεύτερο σερί νούμερο 1 στις Η.Π.Α., ενώ χτύπησε και το #10 της Βρετανίας, η οποία ως και το 2015 μάλλον τον αγνοούσε.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι λοιπόν στραμμένα στη συνέχεια, η οποία καθώς φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει. Προλογίζεται δε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, με ένα νέο τραγούδι ονόματι "Top Off", όπου τον DJ Khaled τρέχουν να συνδράμουν ο Jay-Z, η Beyoncé και ο Future.

Το "Top Off" προέρχεται από ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Father Of Ashad, το οποίο θα βγει από τη We the Best σε διανομή Roc Nation, μέσα μεν στο 2018, μα σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

{youtube}i4Wb4Akmx3E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured