Είναι από τις πλέον συζητημένες μπάντες στο post-punk revival κίνημα των καιρών μας οι Αμερικανοί Protomartyr. Ειδικά δε με την τελευταία τους δουλειά Relatives In Descent απέδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά, μπαίνοντας σε διάφορες λίστες με τα καλύτερα του 2017 (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), έστω κι αν, επί του παρόντος, τους έχει διαφύγει η επιτυχία σε ευρύτερα ακροατήρια (το άλμπουμ δεν ξεπέρασε το #204 στα charts της πατρίδας τους).

Φέτος, θα έχουμε την τύχη να δούμε τους Protomartyr για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τώρα που συμβαίνουν.

Την είδηση ανακοίνωσε το Ejekt Festival, που πρόσθεσε τη μπάντα στο ήδη εντυπωσιακό line-up που έχει στήσει για τις 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, κάτω από τους headliners Nick Cave & The Bad Seeds (Editors, Wolf Alice).

Μαζί με τους Protomartyr ανακοινώθηκε και το εγχώριο σχήμα των Jack Heart.

Σε αυτήν τη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια για το Ejekt παραμένουν στα 43 ευρώ για την αρένα. Από τις 15 Μαρτίου, όμως, θα ισχύσουν κλιμακωτά διαφορετικές τιμές: 47 ευρώ ως και τα τέλη του Μάη, 50 ευρώ από 1η Ιουνίου (ταμείο: 55 ευρώ).

Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 125 ευρώ στην προπώληση ως την εξάντλησή τους – έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια σε αυτή την κατηγορία. Στο ταμείο η τιμή τους (αν δεν εξαντληθούν στην προπώληση) θα είναι 150 Ευρώ.

{youtube}yWdLpIITqsQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured