φωτογραφία: Chema Gonzalez

Είναι λαοφιλέστατοι στη χώρα μας, κάτι που απέδειξαν για ακόμα μία φορά στον τελευταίο τους μέχρι σήμερα ερχομό, το 2015: θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ, τι είχαν γράψει τότε οι ανταποκριτές μας Διαμαντής Διαμαντίδης και Στέργιος Κοράνας για τις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (αντίστοιχα).

Το είχαμε λοιπόν σίγουρο, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε νέος δίσκος, ότι θα περνούσαν ξανά από τη χώρα μας μέσα στο 2018. To The Thread That Keeps Us (Βρετανία #58) βγήκε στα τέλη του Γενάρη και τώρα ξεδιπλώνονται σιγά-σιγά όλοι οι σταθμοί της παγκόσμιας περιοδείας υποστήριξής του, ανάμεσα στους οποίους είναι βέβαια και η Αθήνα.

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον Joey Burns να απευθύνει χαιρετισμό στους Έλληνες φίλους των Calexico, καλώντας τους στο ραντεβού της Τρίτης 3 Ιουλίου, στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Οι Calexico θα παίξουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στον ιστορικό χώρο και αναμένεται να μας έρθουν με φουλ μπάντα -με τον Jairo Zavala Ruiz να αναλαμβάνει και το μπουζούκι, μεταξύ άλλων οργάνων! Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων και οι λεπτομέρειες της προπώλησης.

{youtube}qLeMt_PC8HY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured