news.team

Βγήκε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ Man Of The Woods του Justin Timberlake, με το οποίο επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ο 37χρονος τραγουδοποιός και ερμηνευτής από το Τενεσί.

Το όποιο άγχος λοιπόν τώρα, αφορά στο πώς θα τα πάει στους καταλόγους επιτυχιών των βασικών μουσικών αγορών του πλανήτη. Οπότε το σχετικό promo τονώνεται με ένα καινούριο βιντεοκλίπ του Paul Hunter για το τραγούδι "Man Of The Woods".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, πρόκειται για ένα κεφάτο κλιπ, που αρχίζει με τον Justin Timberlake να πηγαίνει εκδρομή στη φύση, εξοπλισμένος με δική του σκηνή, αλλά και με εφεδρεία ένα κλασικό ξύλινο καλύβι από αυτά που συναντάς στα αμερικανικά δάση.

Αιχμή ωστόσο στο δόρυ του promo για την κατάκτηση του πολυπόθητου νούμερο 1 στις Η.Π.Α. ήταν η εμφάνιση του Justin Timberlake στο U.S. Bank Stadium της Μινεάπολης, στο ημίχρονο του Super Bowl 2018, που παραδοσιακά τραβά την προσοχή εκατομμυρίων θεατών.

Η εμφάνιση, ωστόσο, έγινε αντικείμενο αρκετής αναστάτωσης. Κάποιοι fans, ας πούμε, πίστεψαν ότι για την περίσταση θα γινόταν reunion των NSYNC, του boy band από το οποίο ξεπήδησε ο Timberlake πίσω  στο 1996, βλέποντας 2 άλμπουμ να πηγαίνουν στο νούμερο 1 των Η.Π.Α. και στο top-20 της Βρετανίας, πριν διαλυθούν. Άλλοι, πάλι, αναρωτήθηκαν μήπως καλούσε τη Janet Jackson επί σκηνής, για να θυμήσει στον κόσμο την πρώτη του εμφάνιση σε Super Bowl, πίσω στο 2004. Εντούτοις η πλευρά του Timberlake διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες -άλλωστε το 2004, όταν η Jackson τον κάλεσε να πει το "Rock Your Body", έκανε μια λάθος κίνηση που αποκάλυψε τη μία ρόγα της Αμερικανίδας σταρ, πράγμα που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και παραμένει αμφίβολο αν του το έχει συγχωρέσει.

Ρεπορτάζ όμως του TMZ, αποκάλυψε ότι στόχος του επιτελείου του ήταν να εμφανίσει επί σκηνής τον Prince σε ολόγραμμα, θέλοντας έτσι να τιμήσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και το γεγονός ότι θα τραγουδούσε στη Μινεάπολη. Η ιδέα είχε μισοειπωθεί ήδη από τον Απρίλιο του 2017 από την αδερφή του Prince, Tyka Nelson, αλλά στο άκουσμα της είδησης υπήρξε βροχή αρνητικών τοποθετήσεων, με κύρια ανάμεσά τους αυτήν της Sheila E, συνεργάτιδας του Πρίγκιπα, που θύμησε σε όλους παλιότερη δήλωσή του, η οποία τον έβρισκε κατά τέτοιων πρακτικών.

Στον απόηχο των αντιδράσεων αυτών, η αμφιλεγόμενη απόφαση πάρθηκε τελικά πίσω και ο Timberlake χρησιμοποίησε ένα βιντεοκλίπ του Prince για να τον τιμήσει κατά τη διάρκεια της performance του. Μετά δε το πέρας της, ανακοίνωσε κολοσσιαία παγκόσμια περιοδεία.

{youtube}baj6llvgpWA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured