news.team

Εν έτει 2018, κανείς μας πια δεν πιστεύει ότι οι σημερινοί ή οι αυριανοί αστέρες της μουσικής θα φανούν μόνο μέσω των παραδοσιακών «καναλιών» πληροφόρησης και κυκλοφορίας δίσκων -τα ζήσαμε άλλωστε και πρόσφατα στην Ελλάδα, με το πώς έγινε γνωστός ο Παντελής Παντελίδης, πριν αποκτήσει συμβόλαιο και εταιρία.

Έχει δίκιο λοιπόν το Pitchfork που ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στην Clairo (κατά κόσμον Claire Cottrill), κάνοντάς την πρωτοσέλιδο θέμα και συστήνοντάς μας τη ως «ανατέλλουσα τραγουδοποιό».

Το αν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, είναι άλλη ιστορία. Για την ώρα, μια χαρά τα έχει ταράξει τα νερά η 19χρονη από τη Βοστόνη με το "Pretty Girl" της, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, αν δεν είστε ήδη ένας από τους 1.500.000 θεατές που έχουν φτάσει σε αυτό μαθαίνοντάς το στόμα-με-στόμα. Κι ακόμα καλύτερο είναι που δεν πίστεψε ποτέ ότι θα δει κανείς το σχετικό βίντεο, γι' αυτό και το έφτιαξε μια μέρα που τα μαλλιά της ήταν λαδωμένα, το δέρμα της όχι στην καλύτερή του κατάσταση και βαριόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι!

«Το έφτιαξα σε περίπου μισή ώρα», είπε μιλώντας στο Pigeons And Planes «και δεν περίμενα ότι θα τραβούσε πάνω από 5.000 hits. Ήταν ένα κομμάτι που προοριζόταν για την ετήσια κασετοσυλλογή που θα κυκλοφορούσε μαζί με το περιοδικό The Le Sigh».

Έκτοτε, έχουν τρέξει πράγματα, σε διάστημα μόλις λίγων μηνών και πολύ πρόσφατα η Clairo βρέθηκε να παίζει support στον Tyler, The Creator, σε ένα venue 7.000 θέσεων στο Λος Άντζελες, που είχε γίνει sold-out. Πλέον, επίσης, είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Syracuse University και μέσα στο 2018 μάλλον θα δούμε την πρώτη της επίσημη κυκλοφορία: ένα ΕΡ με 6 τραγούδια, που, όπως λέει και η ίδια, «ίσως μου επιτρέψει να κινηθώ προς διαφορετικά πράγματα».

{youtube}mngtcfcaVrI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured