news.team

Σε ένα άλλο μουσικό σύμπαν, που σπάνια περνάει στις ειδήσεις του πιο γνώριμου σε μας Δυτικού μουσικού Τύπου, μεγάλες φίρμες είναι μπάντες σαν τους SHINee, με τα 5 σερί νούμερο 1 άλμπουμ, τις αλλεπάλληλες βραβεύσεις και τον χαϊδευτικό τίτλο «οι πρίγκιπες της K-pop».

Τώρα, όμως, η Νότια Κορέα θρηνεί, καθώς το πιο προβεβλημένο και δημοφιλές μέλος του R'n'B/pop boy band, ο Jonghyun, είναι νεκρός. Και καθώς φαίνεται υπό δραματικές συνθήκες, αφού όλα δείχνουν πως αυτοκτόνησε -σε ένα μάλιστα κρίσιμο σημείο για την ιστορία του συγκροτήματός του, αφού αυτήν την περίοδο εδραιωνόταν ως δύναμη στην Ιαπωνία, την πιο δυνατή αγορά μουσικής της Άπω Ανατολής.

Η ανησυχία για τον Kim Jong-hyun (όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ξεκίνησε όταν η αδερφή του έλαβε στο κινητό της ένα sms αποχαιρετισμού, που της προξένησε τη ζωηρή αίσθηση ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Λίγες ώρες αργότερα, η νοτιοκορεατική αστυνομία τον βρήκε αναίσθητο σε διαμέρισμα των νότιων προαστίων της Σεούλ. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρές καρδιακές αρρυθμίες, λόγω των οποίων η καρδιά του εν τέλει σταμάτησε, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού.

Η γνωμάτευση του νοσοκομείου κάνει λόγο για εισπνοή δηλητηριωδών αερίων, κάτι που επιβεβαιώνει και η αστυνομία από αρχικά ευρήματα. Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται έτσι ως αυτοκτονία.

Η αιτία ωστόσο πίσω από αυτήν την πράξη, παραμένει ασαφής, με την κατάθλιψη να είναι ο κύριος ύποπτος. Ασαφές παραμένει επίσης το στάτους των SHINee, καθώς η φίρμα management που ορίζει τις τύχες τους θα πρέπει να σκεφτεί αν το γκρουπ μπορεί ή όχι να συνεχίσει χωρίς το μεγάλο του αστέρι.

{youtube}roughtzsCDI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured