news.team

2 χρόνια μετά το ζωντανά ηχογραφημένο Adrenalin Baby (Βρετανία #96), ο άνθρωπος που στη συνείδηση του alternative κοινού θα είναι μάλλον για πάντα συνώνυμος με τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας των Smiths, επιστρέφει με νέο στούντιο υλικό.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Johnny Marr, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι με τίτλο "The Priest" -το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "The Priest" είναι γραμμένο σε spoken word ύφος, τη δε απαγγελία επωμίζεται η Αγγλίδα ηθοποιός Maxine Peake. Οι στίχοι προέρχονται από ένα ημερολόγιο που κρατούσε ο Joe Gallagher όταν ζούσε άστεγος στους δρόμους του Εδιμβούργου.

Αλλά και το βιντεοκλίπ κάνει ένα σχόλιο πάνω στο θέμα των αστέγων. «Δεν μπορείς να το αποφύγεις, αν ζεις στο Μάντσεστερ», είπε ο Marr μιλώντας στη Guardian. Σε αυτό εμφανίζεται μία ακόμα γνωστή στους Βρετανούς ηθοποιούς, η Molly Windsor της επιτυχημένης σειράς του BBC Three Girls.

Το "The Priest" φαίνεται να είναι προάγγελος ενός καινούριου εγχειρήματος, για το οποίο ωστόσο ο Marr κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, για την ώρα τουλάχιστον. Αρκέστηκε μόνο να πει ότι ίσως είναι έτοιμο στα μέσα του 2018.

{youtube}OOX0-JRANCc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured