Οι Stone Temple Pilots έφτιαξαν όνομα κατά τα 1990s, εκμεταλλευόμενοι τον grunge «πυρετό» που έπιασε τότε τις δισκογραφικές, ελέω της σαρωτικής επιτυχίας των Nirvana: έτσι, είχαν 6 σερί top-10 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το Purple (1994) να κατακτά το #1 (και το #10 της Βρετανίας).

Σε πρόσφατα χρόνια, το ενδιαφέρον του ροκ κοινού για τη μπάντα παρέμεινε σημαντικό, κυρίως λόγω των ονομάτων που βρέθηκαν πίσω από το μικρόφωνο: Scott Weiland (απολύθηκε το 2013) και Chester Bennington (παραιτήθηκε το 2015). Ωστόσο οι Stone Temple Pilots έχουν να φανούν στη δισκογραφία από το EP High Rise του 2013, δηλαδή (Η.Π.Α. #24), ενώ από το 2016 είναι γνωστό πως ψάχνουν τραγουδιστή.

Τώρα, όμως, τα αδέρφια Dean & Robert DeLeo φαίνεται πως πήραν τις αποφάσεις τους. Κι έτσι οι Stone Temple Pilots επέστρεψαν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Meadow", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Meadow" είναι προάγγελος κάποιας νέας δισκογραφικής εργασίας των Αμερικανών, για την οποία ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.

Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι βρήκαν νέο τραγουδιστή, αφού στο κομμάτι ντεμπουτάρει ο άγνωστος μέχρι σήμερα Jeff Gutt, για τον οποίον έγινε γνωστό μόνο ότι έχει υπάρξει, χμ, διαγωνιζόμενος στο αμερικάνικο X-Factor!

Φαίνεται πως οι αδελφοί DeLeo είδαν κι απόειδαν με τα μεγάλα ονόματα και αποφάσισαν να δώσουν τη σκυτάλη σε έναν άσημο. Οι fans πάντως ήδη σημειώνουν πως ρόλο στην απόφασή τους αυτή πρέπει να έπαιξε και το πόσο κοντά τραγουδάει ο Gutt στον Weiland, έστω κι αν ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει πως κανείς δεν γίνεται να αντικαταστήσει έναν τέτοιον θρύλο.

{youtube}F9wln-KgIeA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured