Πέρυσι το φθινόπωρο, η ανακοίνωση των Helloween ότι έβαζαν στο ντουλάπι τις παλιές διαφορές και θα έβγαιναν για περιοδεία μαζί με τον Kai Hansen και τον Michael Kiske, σκόρπισε μεγάλη χαρά στα πλήθη όσων ακολουθούν πιστά τους Γερμανούς power metal πρωτοπόρους από τα Keeper Of The Seven Keys, τερματίζοντας οπαδικές διαμάχες 20 χρόνων.

Τώρα, η παγκόσμια περιοδεία των Ενωμένων Κολοκύθων καλά κρατεί, παρά τη διάχυτη απογοήτευση των Ελλήνων fans, που καθώς φαίνεται δεν προβλέπεται να δουν αυτό το κοσμογονικό -για τα power metal δεδομένα- reunion για μία έστω συναυλία στην Αθήνα. Και ως bonus, ήρθε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Pumpkins United", να αυγατίσει τον γενικό ενθουσιασμό -θα βγει σε βινυλιακό single στις 8 Δεκεμβρίου και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Με κλεισμένη όμως πλέον 1 εβδομάδα περιοδείας, τα χαμόγελα σε πολλούς fans των Helloween έχουν κοπεί: είναι φανερό από τα βιντεάκια που δόθηκαν στη δημοσιότητα για το "A Tale That Wasn’t Right", ότι ο Michael Kiske -που κακά τώρα τα ψέματα, αυτόν περίμεναν όλοι- τραγουδάει playback...

Το γεγονός παραδέχτηκε μάλιστα και ο Kai Hansen, διευκρίνισε όμως ότι έγινε για την πρώτη συναυλία στο Monterey του Μεξικού λόγω θεμάτων υγείας του Kiske. «Ήταν η σωστή κίνηση», επιμένει, δήλωσε δε ότι οι Helloween ίσως μειώσουν τη διάρκεια των επόμενων συναυλιών τους κατά 20 λεπτά, ώστε να του δώσουν το περιθώριο να ξεκουραστεί όπως πρέπει.

Τι μέλλει γενέσθαι και πόσα προηχογραφημένα υπάρχουν τελικά, είναι για την ώρα άγνωστο.

{youtube}yh8zPuB03_c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured