news.team

Καλά τα λέμε εμείς οι μουσικόφιλοι μεταξύ μας, εκεί έξω όμως υπάρχει κόσμος που προφανώς βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Αναμεταξύ μας, δηλαδή, είναι φυσικό να μην αρέσουν σε όλους οι Radiohead, αλλά κανείς δεν θα καθόταν να επιχειρηματολογήσει στα σοβαρά ότι είναι ατάλαντοι. Γι' αυτό και οι δηλώσεις της Katherine Timpf που ήρθαν πριν λίγες ώρες από την Αμερική, έχουν κάνει αίσθηση.

Μιλώντας στο νυχτερινό talk-show του Greg Gutfeld στο Fox News, η Timpf αποκάλυψε -με τον γλαφυρό τρόπο με τον οποίον προβάλλει τις απόψεις της- ότι επί χρόνια παριστάνει ότι της αρέσουν οι Radiohead «καθώς αρέσουν πάντα στο είδος αντρών που μου αρέσει, σ' αυτούς δηλαδή που είναι παράξενοι, υποσιτισμένοι και λυπημένοι». Στην πραγματικότητα, όμως, όχι μόνο δεν της αρέσουν, μα τους θεωρεί και ατάλαντους, απλώς «ένα περίτεχνο βογκητό και κλαψούρισμα». Το μόνο που τους δίνει, είναι ότι έχουν καταφέρει να γίνουν πολύ διάσημοι με τα τερτίπια τους.

Και γιατί θα έπρεπε να ασχοληθούμε με το τι λέει η Timpf; Πράγματι, εκτός Αμερικής η 28χρονη δημοσιογράφος και TV persona από το Ντιτρόιτ είναι παντελώς άγνωστη. Στην πατρίδα της, ωστόσο, είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στο μεγάλο κοινό που ενημερώνεται από το Fox News: είναι συμπαθής στην ακραιφνώς νεοφιλελεύθερη πτέρυγα των Ρεπουμπλικάνων καθώς συχνά ζητάει μεταρρυθμίσεις υπέρ ενός αισθητά μικρού κράτους, ενώ πολλοί τη θεωρούν ως άτυπη εκπρόσωπο της Γενιάς Υ, όπως αποκαλούν οι δημογράφοι όσους έπονται της περίφημης Γενιάς Χ.

{youtube}yI2oS2hoL0k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured