news.team

Αφού άφησε τον αδερφό του Liam να εκτεθεί σχολιάζοντας επί παντός επιστητού με την αφορμή έκδοσης του πρώτου του σόλο δίσκου εκτός Oasis και Beady Eye, ο Noel Gallagher έρχεται να ποζάρει τώρα ως ο σοβαρός της θρυλικής αυτής brit pop εποποιίας, κερδίζοντας έτσι αβίαστα πρωτοσέλιδα για τη δική του δισκογραφική επιστροφή με τους High Flying Birds.

Τελευταία φορά, το σχήμα είχε θεαθεί το 2015, όταν κέρδισε το 2ο νούμερο 1 του στη Βρετανία, αλλά κι ένα πολύτιμο #35 στις Η.Π.Α. με το άλμπουμ Chasing Yesterdays ,ενώ λίγο μετά έβγαλαν και το ΕΡ Where the City Meets the Sky – Chasing Yesterday: The Remixes (Βρετανία #35). Τώρα ανακοινώθηκε ένα νέο άλμπουμ και δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα γραφής από αυτό, το ολοκαίνουριο τραγούδι "Holy Mountain", το οποίο έρχεται συνοδεία ενός επίσημου βιντεοκλίπ -το βλέπετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Holy Mountain" προέρχεται από έναν δίσκο με τίτλο Who Built The Moon?, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Sour Mash για τις 24 Νοεμβρίου. Ο Noel Gallagher ήδη επιβεβαίωσε ότι θα τον υποστηρίξει με μια παγκόσμια περιοδεία.

Κερασάκι στην όλη τούρτα; Στο κομμάτι το organ που ακούγεται το παίζει ο ...Paul Weller!

{youtube}BIQdUJ04iNY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured