Δύσκολα μιλάει κανείς για doom metal δίχως το Come My Fanatics... (1997) και το Dopethrone (2000) των Electric Wizard: δύο underground ως προς την απήχησή τους δίσκους, που όμως διεύρυναν τη συγκεκριμένη αισθητική προς το stoner rock της δεκαετίας του 1990, ανοίγοντας νέα μονοπάτια.

Η μπάντα από το Dorset της Αγγλίας είναι ακόμα ενεργή και μάλιστα διανύει και τις εμπορικά καλύτερες ημέρες της, αφού το Time To Die του 2014 τους έστειλε αναπάντεχα στο #64 των Η.Π.Α., ανοίγοντας γι' αυτούς μια καινούρια περιπέτεια.

Έτσι, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το επόμενό τους βήμα, που μαθαίνουμε πλέον ότι δεν θα αργήσει: στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ του Marek Steven για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "See You In Hell".

Το "See You In Hell" προλογίζει το άλμπουμ Wizard Bloody Wizard, το οποίο ανακοινώθηκε από τη Witchfinder (σε διανομή Spinefarm) για τις 10 Νοεμβρίου.

Κι αν θέλετε να μάθετε πώς το βλέπουν οι ίδιοι οι Electric Wizard, ο τραγουδιστής τους Jus Osborn είναι σαφέστατος: «πρόκειται για το πιο Νεάντερταλ τραγούδι που έχουμε γράψει μέχρι τώρα»!

{youtube}XX1530GNc6U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured