Λίγες μέρες μας χωρίζουν πια από την 22η του Σεπτέμβρη, όταν ο Van Morrison θα επιστρέψει στο δισκογραφικό προσκήνιο με το 37ο στούντιο άλμπουμ του Roll With The Punches -έναν μόλις χρόνο μετά το πολύ πετυχημένο Keep Me Singing (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #9).

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "Bring It On Home To Me", το τραγούδι που επιλέχθηκε ως πρώτη «γεύση» της νέας αυτής δουλειάς.

Όσο για το νέο άλμπουμ;

Οι ανακοινώσεις το θέλουν ως μια μικτή υπόθεση, καθώς θα αποτελείται από νέες, πρωτότυπες συνθέσεις του θρυλικού δημιουργού του Astral Weeks, μαζί με επιλεγμένες διασκευές σε παλιά R&B κομμάτια των o Diddley, Lightnin' Hopkins, Rosetta Tharpe κ.ά.

«Τα τραγούδια στο Roll With The Punches –είτε τα έχω γράψει εγώ είτε όχι– έχουν κεντρικό άξονα την ερμηνεία. Κάθε κομμάτι είναι μια ιστορία που αφηγούμαι ερμηνεύοντάς το. Κι αυτό είναι κάτι που έχει ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια λόγω της τάσης των ανθρώπων να υπεραναλύουν τα πράγματα», δήλωσε ο Van Morrison.

Το άλμπουμ θα υποστηριχτεί από μια βρετανική περιοδεία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο από το Playhouse του Εδιμβούργου.

{youtube}J2hFYZd9WwQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured