news.team

Ορεξάτοι δείχνουν οι Garbage, μία από τις πιο πολυακουσμένες μπάντες κατά τη δεκαετία του 1990.

Αν και μόλις πέρυσι το καλοκαίρι μας έδωσαν τον πιο πρόσφατο δίσκο τους Strange Little Birds -δείτε τι είχε γράψει γι' αυτόν ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ- ο οποίος τα πήγε καλά και από εμπορικής άποψης (Βρετανία #17, Η.Π.Α. #14, Αυστραλία #9, Γαλλία #23, Καναδάς #69, Γερμανία #22, Ιαπωνία #161), επιστρέφουν τώρα με νέο υλικό.

Βασικά, όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, έβγαλαν ένα βιβλίο στις 4 Ιουλίου, στην Akashik Books: το This Is the Noise That Keeps Me Awake περιλαμβάνει πρωτότυπα κείμενα της Manson, του Butch Vig και των Duke Erikson & Steve Marker γύρω από τη μέχρι τώρα ιστορία της μπάντας.

Μια ειδική, περιορισμένων αντιτύπων έκδοση του βιβλίου, όμως, περιέχει κι ένα εξτρά καλούδι: ένα ΕΡ σε format 12ιντσου βινυλίου, με ακυκλοφόρητες ζωντανές ηχογραφήσεις 6 γνωστών τραγουδιών τους.

Χώρια ωστόσο από αυτό, οι Garbage κοινοποίησαν αυτές τις μέρες και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο "No Horses", το οποίο κι ενθουσίασε τους fans τους, κρίνοντας τουλάχιστον από τις αντιδράσεις στα social media -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "No Horses" είναι ο τρόπος τους να γιορτάσουν (κάνοντας και τον σχετικό ντόρο) τη νυν περιοδεία τους με τους Blondie. «Ξεκίνησε σαν ένα jam, με ελάχιστη μουσική», δήλωσε στο Variety ο Butch Vig, «μέχρι που η Shirley τραγούδησε πάνω του αυτήν τη φοβερή γραμμή. Είναι στο πνεύμα της Patti Smith και έχει και πολιτική συνείδηση, ως προς το τι γίνεται στις μέρες μας».

{youtube}2szL13y9Bpk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured