news.team

Στον απομακρυσμένο καταυλισμό ιθαγενών Αμερικάνων Wind River, στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ, ένα έφηβο κορίτσι δολοφονείται και η Elizabeth Olsen με τον Jeremy Renner ενσαρκώνουν αυτούς που καλούνται να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Αυτό είναι το σενάριο της ταινίας Wind River του Taylor Sheridan, το soundtrack της οποίας ανέλαβε ο Nick Cave, παρέα -όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις- με τον Warren Ellis.

Η ταινία αναμένεται στις 4 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσει και το soundtrack από τη Lakeshore, σε διανομή Invada. Ως προπομπό του, όμως, οι Cave και Ellis δημοσιοποιούν το ολοκαίνουριο τραγούδι "Three Seasons In Wyoming", που μπορείτε να ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον σχετικό Soundcloud player.

«Το soundtrack για το όμορφο Wind River», δήλωσαν από κοινού οι Cave & Ellis, «ήταν πάνω από όλα ο ακατάπαυστος άνεμος της θρηνητικής σιωπής του χιονιού. Ανάμεσα σε αυτές τις θεμελιώδεις δυνάμεις, χτίσαμε κάτι σαν score-φάντασμα, στο οποίο φωνές ψιθυρίζουν, χορωδίες κορυφώνουν και ξεθωριάζουν, ενώ ηλεκτρονικά στοιχεία πάλλονται ρυθμικά».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured