Υπερ-δραστήριος, όπως το συνηθίζει, αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ο Aphex Twin, αυτήν τη φορά με αφορμή τη συμμετοχή του στο Field Day φεστιβάλ του Λονδίνου.

Πρώτα-πρώτα, πρόσφερε στο κοινό που δεν είχε την τύχη να βρεθεί στο Λονδίνο live streaming του set που έπαιξε στο φεστιβάλ -κάτι που κάνει για πρώτη φορά στη μακρά καριέρα του. Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθήσετε τη 2ωρη performance του κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο παρακάτω.

Επίσης, παράλληλα με το live streaming, ο Aphex Twin φρόντισε να υπάρχει και live ραδιοφωνική μετάδοση (για όσους fans προτιμούν το ράδιο), προσβάσιμη παγκοσμίως μέσω του site του NTS Radio.

Αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτά.

Στον πάγκο με το merchandize που διατηρεί στον χώρο του φεστιβάλ, εμφάνισε εντελώς απροειδοποίητα κι έναν νέο δίσκο. Για κάποιους, μάλιστα, είναι μάλλον η πρώτη επίσημη Aphex Twin κυκλοφορία μετά το περσινό ΕΡ Cheetah (Βρετανία #14, Η.Π.Α. #140) -αν και ο Richard D. James έκανε το ίδιο και πέρυσι, όταν έπαιξε στο Day for Night Festival, στο Χιούστον των Η.Π.Α.

85ss2.jpg

Το άλμπουμ έγινε βέβαια sold-out σε πολύ μικρό διάστημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάζεψε το περιοδικό Crack είναι άτιτλο, μπορείτε δε να δείτε το εξώφυλλό του και τη σχετική σακούλα όπου το έβαζαν οι πωλητές στη φωτογραφία παραπάνω.

Εμφανίστηκε μάλιστα ήδη στο eBay και, όπως καταλαβαίνετε, κάθε άλλο παρά φτηνά: πωλείται γύρω στα 575 ευρώ.

Επιπλέον, από χθες εμφανίστηκε ένα ρολόι στην επίσημη ιστοσελίδα του, το οποίο βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση. Τι θα γίνει στο τέλος του, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, πάντως είμαστε 30 μέρες μακριά αυτή τη στιγμή.

Μία από τις εικασίες, είναι πως τότε θα κυκλοφορήσει η συνεργασία που ετοιμάζει τον τελευταίο καιρό ο Aphex Twin με τη Jlin. Μόνη βάση ωστόσο γι' αυτό, είναι πως ο Richard D. James παρουσίασε ένα καινούριο του κομμάτι στο Primavera Sound 2017, στο οποίο ήταν ανακατεμένα τμήματα από ένα κομμάτι της Jlin.

{youtube}nzvLiwUK3R8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured