Πρόσφατα είχαμε γράψει (δείτε εδώ) ότι ο Kanye West πήρε τα βουνά, αποσυρόμενος σε μυστική τοποθεσία ώστε να μπορέσει να τελειώσει τον νέο του δίσκο, εκείνον δηλαδή που θα διαδεχθεί το περσινό The Life Of Pablo (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #30).

Τώρα, φαίνεται ότι έχουμε την πρώτη «γεύση» αυτού του νέου υλικού και μάλιστα εις διπλούν, αφού στο διαδίκτυο διέρρευσαν 2 φρέσκα κομμάτια του Kanye West. Αμφότερα, μάλιστα, βρίσκουν τον εκκεντρικό ράπερ σε «ηχηρές» συνεργασίες.

Το ένα από αυτά τα κομμάτια λέγεται "Euro (Switch Hands)" και έχει ως συμμετέχοντα καλεσμένο τον A$AP Rocky. Το τραγούδι εμφανίζεται και εξαφανίζεται διαρκώς καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, για την ώρα πάντως το ακούτε εδώ.

{youtube}7xccRCHQwuc{/youtube}

Το δεύτερο κομμάτι λέγεται "Hold Tight" και είναι διαθέσιμο να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Εδώ, καλεσμένοι του Kanye είναι ο Young Thug, μαζί με τους πολυσυζητημένους τελευταία Migos.

Πάντως, παραμένει αδιευκρίνιστο αν εδώ ακούμε όντως υλικό από τον επόμενο δίσκο του Kanye West ή αν πρόκειται για κομμάτια που απλά δεν χώρεσαν εν τέλει στο The Life Of Pablo.

{youtube}JpOCNuKBHAA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured