φωτογραφία: Gabriel Olsen

3 χρόνια έχουν να φανούν οι The Drums, η νεοϋορκέζικη indie pop μπάντα που τα τελευταία χρόνια είδε τη μουσική της να κερδίζει σημαντικό έδαφος στα πλατύτερα ακροατήρια, μετρώντας 2 συνεχή top-10 άλμπουμ στα αμερικάνικα charts (το Portamento του 2011 και το Encyclopedia του 2014).

Στις 16 Ιουνίου, οι Drums πρόκειται να βγάλουν τον 4ο δίσκο τους Abysmal Thoughts (θα κυκλοφορήσει στην ΑΝΤΙ-). Κι έτσι λανσάρουν τώρα ένα νέο τραγούδι ονόματι "Head Of A Horse" ως πρώτη «γεύση της επιστροφής τους, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Ο τραγουδιστής του γκρουπ, Jonny Pierce, δήλωσε ότι έγραψε το κομμάτι για τους γονείς του, οι οποίοι είναι (συντηρητικότατοι) Πεντηκοστιανοί ιερείς, με ισχυρά αντι-gay αισθήματα, που τον δυσκόλεψαν πολύ με τη δική του σεξουαλικότητα καθώς μεγάλωνε: «η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη αυτοαμφισβήτηση, σύγχυση και πολύ μίσος για τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Pierce. 

Ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του όταν είναι να μιλήσει δημόσια, όπως μπορείτε να θυμηθείτε διαβάζοντας (εδώ) τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άρη Καζακόπουλο πίσω στο 2014, με την ευκαιρία έκδοσης του Encyclopedia.

{youtube}4pN9Fboc1Mo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured