Ο Άγγλος μουσικός, ερμηνευτής και τραγουδοποιός Blaze Bayley έγινε παγκοσμίως γνωστό όνομα όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Bruce Dickinson στους Iron Maiden, με τους οποίους και έβγαλε 2 άλμπουμ, το The X Factor (1995) και το Virtual XI (1998), πριν λήξει η συνεργασία τους (1999).

Ο Bayley κάνει σόλο καριέρα πλέον και με την αφορμή του φετινού άλμπουμ Endure Αnd Survive: Infinite Entanglement Part II βρίσκεται ήδη από τις 30 Μαΐου στη χώρα μας, για μια εκτενή περιοδεία.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, θα εμφανιστεί και στην Αθήνα (στο Κύτταρο). Το Avopolis, σε συνεργασία με τη διοργάνωση, σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να κερδίσετε 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία.

O διαγωνισμός μας λήγει την Κυριακή 4 Ιουνίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Blaze Bayley» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Δευτέρας 5/6, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση. 

{youtube}aoxwjLdNmXc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured