Δεν θέλει να αφήσει τους fans των U2 να αγιάσουν ο Bono. Πάνω δηλαδή που η επέτειος του Joshua Tree είχε φέρει μια εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα σε όσους παραδέχονται τη μπάντα ως τότε και σε εκείνους που βρίσκουν ότι μεγαλούργησε ακόμα παραπάνω στη συνέχεια (με το Achtung Baby, δηλαδή), φρόντισε να βάλει μπουρλότο, απλά με μία του εμφάνιση.

Αλλά τι εμφάνιση... Βρέθηκε καλεσμένος του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. George W. Bush στο ράντσο του στα περίχωρα του Waco (στο Τέξας). Ναι, του ίδιου Bush που τόσος κόσμος θυμάται ως έναν από τους χειρότερους Προέδρους των Η.Π.Α., επί των ημερών του οποίου ειπώθηκαν φριχτά ψέματα για να δικαιολογηθεί η (καταστροφική, όπως αποδείχθηκε) εισβολή του ΝΑΤΟ στο Ιράκ.

Του ίδιου επίσης Bush, που -κατά τη δική του ομολογία- την πρώτη φορά που συνάντησε τον Bono τον πέρασε για τον πρώην σύζυγο της Cher, καθώς δεν είχε φυσικά ιδέα για το ποιοι είναι οι U2.

Τώρα, βέβαια, ξέρει πολύ καλά. Και, όπως δήλωσε, τα είπαν με τον Bono για «το πώς μπορούμε να σώσουμε ζωές στην Αφρική. Έχει μια μεγάλη καρδιά και μια ανιδιοτελή ψυχή».

Το καλύτερο, όμως, μας το φύλαξε για το τέλος: «και μια αξιοπρεπή φωνή»!

Ε, τα σχόλια πραγματικά περιττεύουν...
 
{youtube}TxcDTUMLQJI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured