news.team

Πέμπτη 1η του Ιούνη και Παρασκευή 2/6 οι θρυλικοί Ministry καταφτάνουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες που οι οπαδοί τους -αλλά και οι οι φίλοι γενικότερα του industrial ήχου- περιμένουν πώς και πώς (αντίστοιχα, στο Piraeus 117 Academy της Αθήνας και στο Principal της Θεσσαλονίκης). Πριν όμως από αυτήν, θα λάβουν ένα ξεχωριστό «δώρο».

Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι, πλησίον Μετρό Κεραμεικός), θα γίνει μια ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ Fix: The Ministry Movie (2011), το οποίο γύρισε ο Doug Freel, εξετάζοντας την πορεία τους, αλλά και την επίδρασή τους σε επιγόνους όπως οι Nine Inch Nails (μιλάει ο Trent Reznor), οι Tool, οι Jane's Addiction, αλλά και οι Korn.

Επίσης, το ντοκιμαντέρ εστιάζει στον «εγκέφαλο» των Ministry, Al Jourgensen, τον άνθρωπο που δεν δίστασε να απεικονίσει τον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α. George Bush Jr. εσταυρωμένο με αγκάθια στο κεφάλι, περιτριγυρισμένο από πετρελαιοπηγές και πολεμικά αεροσκάφη (όλα αυτά στο εξώφυλλο του άλμπουμ Rio Grande Blood, 2006).

Το Fix: The Ministry Movie θα έχει είσοδο ελεύθερη για το κοινό -ώρα προσέλευσης στον χώρο, 22.00. Μετά το τέλος της ταινίας, θα ακολουθήσει σπέσιαλ DJ set από τον Γιώργο Φακίνο, επικεντρωμένο στους Ministry, αλλά και στα υπόλοιπα projects του Jurgensen, με περάσματα επίσης από τις μπάντες που επηρεάστηκαν από τους θρυλικούς Αμερικανούς.

{youtube}QDT9836cdCQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured