Αναπάντεχη επιστροφή πραγματοποιούν φέτος το καλοκαίρι οι Styx, η αμερικάνικη δηλαδή μπάντα που ακόμα κυριαρχεί στο ελληνικό ραδιόφωνο με το "Boat On The River" (1979): ένα τραγούδι που δεν γνώρισε ποτέ την παραμικρή επιτυχία στην πατρίδα τους ή στη Βρετανία, μα έχει γίνει κάτι σαν rock standard στα μέρη τα δικά μας, αλλά και στην κεντρική Ευρώπη.

Παρά μάλιστα τις κάμποσες αλλαγές μελών, ο τραγουδιστής του "Boat On The River", Tommy Shaw, παραμένει και σήμερα frontman: είχε μεν αποχωρήσει το 1984, μα επανεντάχθηκε το 1995.

Οι Styx έχουν να φανούν 12 χρόνια με ολοκληρωμένη δουλειά, από το άλμπουμ Big Bang Theory του 2005 (#46 στις Ηνωμένες Πολιτείες). Κι έτσι κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς να περιμένει. Εκείνοι πάντως λάνσαραν ένα βιντεοκλίπ για το νέο τους κομμάτι "Gone Gone Gone" ως προπομπό -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ The Mission, το οποίο θα κυκλοφορήσει από το label της ίδιας της μπάντας (Alpha Dog 2T/UMe) στις 16 Ιουνίου. Η παγκόσμια διανομή θα γίνει κατόπιν από την Universal.

{youtube}i1gVIBKZ6cg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured