Αδιαφιλονίκητος δείχνει ως ηγέτης της σύγχρονης prog rock σκηνής ο Steven Wilson, «γαλόνι» που το κέρδισε με το σπαθί του, τόσο ως παραγωγός, όσο και με την ποιότητα των προσωπικών του δίσκων.

Τώρα, 2 χρόνια μετά το επιτυχημένο Hand. Cannot. Erase. (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #39, Γαλλία #44, Γερμανία #3) -στα πλαίσια της περιοδείας υποστήριξης του οποίου πέρασε και από τη χώρα μας, για μια θεαματική συναυλία (βλέπε εδώ όσα έγραψε σε μας ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος)- ο πολυπράγμων Βρετανός ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με νέο άλμπουμ. Και ως promo γι' αυτό έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Pariah" (μια συνεργασία με τη Ninet Tayeb), που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Pariah" θα περιέχεται στον δίσκο To The Bone, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου από την Caroline International. Ο Wilson ήδη ανακοίνωσε ότι θα το υποστηρίξει με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία στις αρχές του 2018. Λέτε να τον ξαναδούμε στην Ελλάδα;

Για τους σκληροπυρηνικούς μάλιστα fans θα υπάρξει και μια χορταστική, deluxe έκδοση του To The Bone, με ένα bonus CD γεμάτο demos και περισσευούμενα, ένα 7ιντσο single μονής όψης με ένα αχρησιμοποιήτο instrumental από τα sessions ηχογράφησης, αλλά κι ένα βιβλίο 120 σελίδων.

{youtube}HXNE_l1YUHU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured