news.team

φωτογραφία: William Lacalmonte

«Είναι ένας τρομακτικός δίσκος. Μου αρέσει μάλιστα ακριβώς γιατί είναι έτσι δηλητηριώδης. Δεν πρόκειται για concept album, αλλά υπάρχει μια κεντρική ιστορία. Η οποία, για μένα τουλάχιστον, έχει να κάνει με τη μνήμη».

Αυτά δηλώνει ο Greg Dulli -μία από τις πλέον αγαπητές φιγούρες για το ελληνικό εναλλακτικό κοινό- προϊδεάζοντάς μας για το τι θα ακούσουμε όταν βγει το νέο του άλμπουμ με τους Afghan Whigs: θα λέγεται In Spades και κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου από τη Sub Pop.

Ακόμα καλύτερος πρόλογος, όμως, είναι το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο κομμάτι "Oriole" που βγήκε ως promo για το In Spades, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To In Spades θα είναι το 8ο άλμπουμ της μπάντας και έρχεται 3 χρόνια μετά το Do To The Beast, το οποίο χάρισε στους Afghan Whigs τη μεγαλύτερή τους επιτυχία μέχρι σήμερα (Η.Π.Α. #32, Βρετανία #40).

Αναμένεται βέβαια και η πλήρης σχετική περιοδεία, καθώς πολλοί Έλληνες fans ήδη αναρωτιούνται αν η προώθηση του νέου άλμπουμ ξαναφέρει στα μέρη μας τον αγαπημένο Dulli.

{youtube}Q9U8jseaqxU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured