Αναστασία Τουρούτογλου

O Steve Perry έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα «χρυσά λαρύγγια» του αμερικάνικου AOR, όντας ο μπροστάρης των Journey κατά την πιο εμπορική τους περίοδο (1977-1987), αλλά και για ένα μικρό διάστημα αργότερα (1995-1998).

68 χρονών σήμερα, χωρίς πια το μακρύ του μαλλί, έχει ψιλο-αποσυρθεί στο Del Mar της Καλιφόρνια, αν και το 2014 τον είδαμε επί σκηνής, σε μια εμφάνιση-έκπληξη στο πλευρό των Eels, στο encore μιας δικής τους συναυλίας στο Fitzgerald Theater του St. Paul, στη Minnesota (κατά πώς φαίνεται, είναι fan).

Αυτό όμως το Σαββατοκύριακο, ήταν δικό του. Πρώτα-πρώτα, ξαναβρέθηκε στην ίδια σκηνή με τους Journey ύστερα από 12 χρόνια, στο Μπρούκλιν, κατά την εισαγωγή της μπάντας στο Rock & Roll Hall of Fame. Εκφώνησε μάλιστα και ομιλία, αν και αρνήθηκε να παίξει μαζί τους, θεωρώντας ότι αυτή η τιμητική στιγμή άνηκε στον νυν τραγουδιστή τους Arnel Pineda.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και την επιστροφή του στη δισκογραφία, όπου έχει να φανεί με δικό του υλικό από τα 5 ακυκλοφόρητα κομμάτια που συνόδευσαν τη συλλογή Greatest Hits, πίσω στο 1998 -τελευταίος του δε κανονικός δίσκος ήταν το For The Love Of Strange Medicine του 1994 (Η.Π.Α. #15, Βρετανία #64).

Όπως δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ABC, έχει εδώ και έναν χρόνο που ηχογραφεί το νέο του σόλο άλμπουμ και πιστεύει πως θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία μέσα στο 2017. «Νόμιζα ότι δεν θα ήθελα ποτέ να ξαναπώ στο στούντιο», είπε μεταξύ άλλων, «ήταν μια συναισθηματική μα και καθαρτική διαδικασία».

{youtube}LatorN4P9aA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured