Αναστασία Τουρούτογλου

9 χρόνια γάμου κλείνουν φέτος η Beyoncé με τον Jay-Z και η νούμερο ένα ποπ ντίβα των ημερών μας αποφάσισε να το γιορτάσει λανσάροντας ένα καινούριο βιντεοκλίπ.

Οι fans θα παρατηρήσουν, βέβαια, πως το κομμάτι "Die With You" που επιλέχθηκε για οπτικοποίηση, δεν είναι καινούριο. Κάθε άλλο, μάλιστα. Πρόκειται για το ίδιο κομμάτι με το οποίο η Beyoncé είχε γιορτάσει και την 7η επέτειο των γάμων της το 2015 -είχε μάλιστα και τότε φτιαχτεί ένα βιντεοκλίπ, που την έδειχνε στο πιάνο, να το τραγουδά φορώντας ένα καπελάκι του μπέιζμπολ.

Ωστόσο η ηχογράφηση που ακούμε τώρα είναι καινούρια, ενώ καινούριο είναι και το συνοδευτικό βιντεοκλίπ, στο οποίο μάλιστα αποκαλύπτονται και σκηνές από τα πρώιμα στάδια της σχέσης της Beyoncé με τον Jay-Z, που μέχρι στιγμής δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Το πρόβλημα είναι ότι το βιντεοκλίπ υπάρχει αποκλειστικά στο Tidal, μια υπηρεσία διόλου δημοφιλής στη χώρα μας, στην οποία πρέπει να κάνετε εγγραφή για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Σε κάθε περίπτωση, το link του "Die With You" είναι αυτό (και ακολουθείτε την επιλογή Videos).

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured