Αναστασία Τουρούτογλου

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι Body Count ήταν ένα από τα πιο «διαφορετικά» και αμφιλεγόμενα συγκροτήματα που μπορούσες να βρεις: οι ίδιοι έλεγαν ότι ανήκουν στη hard & heavy συνομοταξία, τους άκουγαν όμως και πολλοί fans του hardcore punk, ενώ ως frontman είχαν τον διαβόητο gangsta rapper Ice-T. Σήμερα, το ντεμπούτο τους Body Count (1992) ακόμα λογίζεται στα πιο επιδραστικά άλμπουμ του rap metal ιδιώματος.

25 χρόνια αργότερα, 3 από τα αρχικά τους μέλη είναι νεκρά (ο D-Roc από λέμφωμα, ο Beatmaster V από λευχαιμία και ο Mooseman από ανταλλαγή πυροβολισμών σε ένα drive-in), όμως ο Ice-T με τον κιθαρίστα Ernie C επιμένουν. Και έχουν μάλιστα έτοιμη τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Το καινούριο άλμπουμ λέγεται Bloodlust και αναμένεται να βγει την Παρασκευή στη Century Media. Ως προπομπό, δίνουν λοιπόν τώρα στη δημοσιότητα το φρέσκο κομμάτι "Black Hoodie", το βιντεοκλίπ του οποίου (γυρισμένο από τον Treach Tribe) μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σχολιάζοντας το βίντεο, ο Ιce-T είπε ότι «αυτά που δείχνει συμβαίνουν κάθε μέρα, όμως δεν φτάνουν στα δελτία ειδήσεων και κανείς δεν διαδηλώνει για τέτοια πράγματα».

{youtube}a_0xYamFYYI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured