Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Damon Albarn, το 'πε και το 'κανε: είχε δηλώσει ότι θα παρουσιάσει κάτι φρέσκο από το επερχόμενο άλμπουμ των Gorillaz στο βρετανικό Radio 1 χθες το βράδυ και πράγματι έτσι συνέβη. Και δεν έπαιξε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά τέσσερα νέα κομμάτια: το "Saturnz Barz", το "Andromeda", το "We Got The Power" και το "Ascension". Μπορείτε να τα ακούσετε με τη σειρά, καθώς θα διαβάζετε την παρούσα είδηση.

{youtube}lVaBvyzuypw{/youtube}

Το νέο άλμπουμ των Gorillaz λέγεται Humanz και θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Είναι δε πολυαναμενόμενο από τους οπαδούς τους και πολλούς ακόμα μουσικόφιλους, καθώς πρόκειται για την πρώτη νέα κατάθεση του γκρουπ μετά το The Fall του 2011, δίσκο που είχε βρει την καρτούν παρέα σε αισθητή εμπορική κάμψη (Βρετανία #12, Η.Π.Α. #24, Αυστραλία #41, Γαλλία #20, Καναδάς #24, Γερμανία #43).

{youtube}9W44NWYwa1g{/youtube}

Οι καλεσμένοι, βεβαίως, σωρός. Έχουν ήδη επιβεβαιωθεί η Jehnny Beth των Savages, οι De La Soul, η αειθαλής Grace Jones, ο Danny Brown, αλλά και η Mavis Staples, o Benjamin Clementine και αρκετοί ακόμα.

{youtube}HSivlaSVk1k{/youtube}

Όσο για το τι να περιμένουμε; Μιλώντας στο Radio 1, ο Albarn είπε ότι το γκρουπ βρίσκεται σε μεταβατική φάση και διέψευσε ότι ο δίσκος αναφέρεται με κάποιον τρόπο στην εκλογή του Donald Trump, εξηγώντας ότι απλώς πήγασε από μια ιστορία σκοτεινής φαντασίας την οποία δημιούργησε στο μυαλό του -στον Trump αναφέρεται μόνο το "Hallelujah Money", που ακούσαμε εκ μέρους τους τον Ιανουάριο. Προχώρησε μάλιστα στο να χαρακτηρίσει το Humanz «έναν club δίσκο, έναν δίσκο για να παίζει στα πάρτυ».

{youtube}hBA0PUQCvIA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured