Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί να μην έχουν συναντήσει ακόμα τη μαζική επιτυχία οι Tengger Cavalry, οι δουλειές τους όμως έχουν οπωσδήποτε «ανοίξει» κι έτσι ζουν πλέον στη Νέα Υόρκη, ώστε να αξιοποιήσουν όσο μπορούν καλύτερα τους ορίζοντες που τους ξανοίγουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες metal μπάντες εκεί έξω.

Ωστόσο, δεν παύουν να είναι Μογγόλοι και αυτό φαίνεται με κάθε τρόπο στο folk metal το οποίο παίζουν, που έρχεται εμπλουτισμένο με μπόλικα ντόπια στοιχεία, σαν το φλάουτο morin khuur των νομάδων της κεντρικής Ασίας ή το χαρακτηριστικό throat singing στο οποίο ασκείται ο τραγουδιστής και ιδρυτής του συγκροτήματος, Nature G. (κατά κόσμον Nature Ganganbaigal).

Στη νέα τους περιπέτεια, λοιπόν, οι Tengger Cavalry διασκευάζουν το "Symphony Of Destruction" των Megadeth -επιτυχία για τη μπάντα του Dave Mustaine πίσω στα 1992 (Η.Π.Α. #71, Βρετανία #15)- με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα ακούσετε από πρώτο χέρι, στον από κάτω σύνδεσμο.

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε ακολουθώντας κατόπιν άλλες προτάσεις του YouTube, δεν είναι το μόνο γνωστό metal τραγούδι που έχουν πειράξει.

{youtube}6hwl-nABpNI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured