Αναστασία Τουρούτογλου

Επιστρέφουν στην Αθήνα αυτό το Σάββατο 28/1 οι KVB, το ντουέτο του Nicholas Wood με την Kat Day, που μέσα στα 5 περίπου χρόνια της κοινής τους διαδρομής μπόρεσαν να χτίσουν όνομα ως ένα από τα καλύτερα σύγχρονα γκρουπ στον dark wave ήχο, τον οποίον συνηθίζουν να μπολιάζουν με shoegaze αλλά και με ψυχεδελικές αναφορές.

Οι ίδιοι, τάζουν για το επικείμενό τους live στο Fuzz «ονειρικές κιθάρες, μινιμαλιστικές synth μελωδίες, υπνωτικά drum machine beats, φωνητικά πνιγμένα στο reverb και μαγευτικό οπτικό υλικό», πάντα με άξονα την πιο πρόσφατη δισκογραφική τους κατάθεση (το Of Desire του 2016), στην οποία το mastering έκανε ο Sonic Boom των Spacemen 3.

Το Avopolis, σε συνεργασία με τη διοργάνωση, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 μονές προσκλήσεις για να δείτε το live.

O διαγωνισμός μας λήγει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «KVB» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής 27/1.

{youtube}yPXTpzilNJU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured